Categorie
QR Code

Datum

sep 16 2020

Tijd

12:10 - 13:10

VeGOM-jaarvergadering 25 maart UITGESTELD

Recente ontwikkelingen coronavirus | NedHIS-congres (inclusief VeGOM-jaarvergadering) UITGESTELD

Vanwege de recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19), heeft de NedHIS congrescommissie besloten het NedHIS-congres van 25 maart bij Van der Valk te Vianen te verplaatsen.

Het is jammer en spijtig nu te moeten uitstellen, echter het onbepaalde ziektebeloop, de zorgbelasting die dit de huisartsenpraktijken geeft en de reeds geldende beleidsmaatregelen om de uitbraak te beperken, heeft de congrescommissie doen besluiten om deze beslissing te nemen.

De nieuwe datum voor het NedHIS-congres staat voor alsnog op 16 september 2020 en zal na inventarisatie bij de huidige deelnemers definitief gecommuniceerd worden. Wij adviseren u deze datum alvast te reserveren in uw agenda. De locatie en het programma blijven hetzelfde.

Meer informatie over het NedHIS-congres en de recente ontwikkelingen vindt u hier.

VeGOM-jaarvergadering
De VeGOM jaarvergadering zou plaats vinden tijdens het NedHIS-congres en wordt om dezelfde reden ook uitgesteld. PharmaPartners is voornemens de VeGOM jaarvergadering ook te verplaatsen naar 16 september om zo veel mogelijk Medicom-gebruikers de gelegenheid te geven om bij deze vergadering aanwezig te zijn. Mocht deze datum wijzigen, wordt u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

De Vereniging Gebruikersoverleg Medicom (VeGOM) is de onafhankelijke gebruikersvereniging van huisartsen, die met het huisartsinformatiesysteem Medicom werken. Alle Medicom-gebruikers zijn lid van de VeGOM, tenzij zij aangeven dat zij daar bezwaar tegen hebben. Nieuwe gebruikers worden door PharmaPartners geïnformeerd over het bestaan en de doelstellingen van de VeGOM, alsmede over hun automatische lidmaatschap. De VeGOM nodigt alle gebruikers jaarlijks uit voor een openbaar gebruikersoverleg.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Comments are closed.