Categorie
QR Code

Datum

mrt 20 2019

Tijd

Hele dag

Jaarvergadering

Van der Valk te Vianen

Heeft u punten die u graag wil bespreken vanuit de markt of zijn er andere zaken die u graag wilt bespreken met de VeGOM? Dan nodigen wij u graag uit voor de Jaarvergadering VeGOM 2019. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd op woensdag 20 maart van 12.10 – 13.10 uur tijdens de Nedhiscongres bij Van der Valk in Vianen.

PharmaPartners is aanwezig als participant met een stand en inhoudelijke bijdrage.  Tijdens de NedHIS Congres verzorgt PharmaPartners 3 Medicom sessies: Tips & trucs, dossieroverdracht en medicom multidisciplinair.

Meer informatie en de mogelijkheid om uzelf aan te melden voor één van deze workshops kunt u terugvinden op de website van NedHIS https://www.nedhis-congres.nl/

Over de VeGOM

De Vereniging Gebruikersoverleg Medicom (VeGOM) is de gebruikersvereniging van huisartsen, die met het huisartseninformatiesysteem Medicom werken. De vereniging bestaat sinds 1996. Het doel van de VeGOM is het behartigen van de belangen van de gebruikers, de optimalisering van de kwaliteit van Medicom en het waarborgen van de continuïteit van de ontwikkeling. Alle Medicom-gebruikers zijn lid van de VeGOM, tenzij zij aangeven dat zij daar bezwaar tegen hebben. Nieuwe gebruikers worden door PharmaPartners Huisartsenzorg geïnformeerd over het bestaan van de VeGOM, alsmede over hun automatische lidmaatschap.

Aanmelden Jaarvergadering VeGOM

U bent van harte welkom en kunt u zich t/m woensdag 6 maart 2019 aanmelden via de website, www.vegom.nl of door een e-mail te sturen naar info@vegom.nl.

 

 

Comments are closed.