Categorie
QR Code

Datum

sep 21 2017

Tijd

15:00 - 22:00

Inspire 2017 (regio Noord-Oost)

Apothekers, huisartsen, locatiemanagers, directieleden en andere bestuurders (eerstelijnszorg)
IJsseldelta Center Zwolle

Op 21 september 2017 heten we u van harte welkom bij Inspire in Zwolle!

Onder begeleiding van dagvoorzitter Rob Koops verrassen en inspireren we u met een inhoudelijk programma rond het thema substitutie. Wat betekent dit voor eerstelijnszorgverleners en hoe kan ICT helpen om de toestroom van patiënten en de uitbreiding van het takenpakket de baas te blijven?

De Inspire wordt u gratis aangeboden!

Programma

15:00 Ontvangst
15:30 Opening en welkom Rob Koops & Dorinda van Oosten
15:45

Straatquiz

Met zijn camera gaat Rob de straat op om patiënten aan het woord te laten. Het resultaat is een interactieve Straatquiz over e-health. Wie van de aanwezigen in de zaal weet het beste wat er leeft bij de patiënt?

Rob Koops
16:15

De patiënt centraal: patiëntgerichtheid in de eerstelijnszorg

“De patiënt centraal” is een veelgehoorde term binnen de zorg. Het klinkt goed, maar als je doorvraagt blijkt dat het voor iedereen een andere betekenis heeft. Wat betekent het werkelijk om de patiënt centraal te stellen? Sydney Brouwer zal daar in deze sessie antwoord op geven. Hij zal u meenemen op reis langs organisaties die hun patiënt, klant of gast werkelijk centraal weten te zetten. Ervaar wat u van deze organisaties kan leren. Hoor wat patiënten nu werkelijk belangrijk vinden en wat de zorg daarin uniek maakt. Verwacht een presentatie met humor, energie en vele inspirerende voorbeelden uit de praktijk over hoe u de patiënten nog beter van dienst kan zijn.

Sydney Brouwer
17:15 Wet aanvullende bepalingen verwerking persoonsgegevens in de zorg (voorheen Wet Cliëntenrechten zorg): hoe bereiden we ons voor op wat komen gaat? Edwin van Aalten, productmanager PharmaPartners
18:00 Walking dinner
19:15 Keynote spreker: Ruben van Zwieten Ruben van Zwieten
20:15 Afsluiting Rob Koops
20:30 Borrel

Inschrijven

Inschrijven voor de bijeenkomsten kan vanaf nu! Schrijf u nu in via deze link.

Comments are closed.